EHEALTH TOEPASSINGEN VOOR VOLLEDIGE ZORGVERLENING

Digitale serviceverlening begint met het creëren van een stabiel IPTV-netwerk. CARE TV van Hirschmann Multimedia Solutions biedt realisatie. Door het bieden van multimediale oplossingen vergroot u zowel het woonplezier als de zelfstandigheid en veiligheid van mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. Vooruitstrevende eHealth toepassingen zoals zorgalarmering, beeld-spraakcontact en toegangscontrole dragen bij aan een volledige, efficiënte zorgverlening.

Tegelijkertijd voorziet u in de multimediale vraag van uw cliënt door het grote aanbod van entertainment georiënteerde diensten. CARE TV van Hirschmann Multimedia Solutions is geheel naar wens in te richten. Zo geeft u de bewoners zelf de keuze welke diensten zij afnemen. Een breed zenderaanbod of zelf Video On Demand zijn hierdoor toegankelijk. Facturatiemogelijkheden kunnen naar wens worden ingebouwd. Door middel van gebruikersvriendelijke middelen, zoals seniorvriendelijke afstandsbedieningen en aangepaste Nederlandstalige handleidingen, worden bewoners zorgvuldig geïnformeerd. Kortom: Met CARE TV van Hirschmann Multimedia tilt u de servicebeleving naar een hoger niveau.

 

AANSTURING IPTV VANUIT UW MANAGEMENTSYSTEEM

Op de achtergrond richt het projectteam van Hirschmann Multimedia Solutions de software in voor de in-room Graphical User Interface (GUI) op basis van uw wensen, en in de stijl van uw zorginstelling. Aansluitend dragen we zorg voor de koppeling van de IPTV Middleware met uw managementsystemen. Na dit eenmalige traject kunt u zelfstandig het managementsysteem beheren en gepersonaliseerde informatie voor uw bewoners toevoegen. Zo heeft u controle of de multimediale services, zonder de inzet van getrainde IT-technici of serverexperts.

 

NIEUWE INNOVATIEVE APPLICATIES – ALTIJD UP TO DATE

Hirschmann Multimedia werkt voortdurend aan de ontwikkeling van applicaties om een toekomstvast systeem te creeren. Zo kunt u uw aandacht volledig richten op een goede zorgverlening.