Belden Spider - aanbod Hirschmann Network Solutions

 

Unmanaged Ethernet switch

Betreed de wereld van industriële Ethernet technologie op een kostenbesparende manier, zonder te hoeven inleveren op kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle switches zijn speciaal ontworpen voor gebruik in ruwe omgevingen en worden geleverd met alle benodigde certificeringen. Unmanaged Ethernet switches zijn geschikt voor toepassingen waarbij switchbeheer overbodig is: in verkeer op veldniveau in industriële netwerken of in kleinere infrastructuren.

Belden Gecko- aanbod Hirschmann Network Solutions

Gecko - Lite managed industriële switch

Garandeert een betrouwbare datacommunicatie, met verbeterde redundantie en diagnostische functies. Snelle herconfiguratie en eenvoudig af te lezen foutmeldingen zorgen voor een soepel productieproces. Eenvoudige inbedrijfstelling aan de hand van een intuïtieve interface met behulp van de HiDiscovery configuratietool en HiVision software. De Gecko switch wordt gekenmerkt door laag energieverbruik en uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

OpenRail - Compacte industriële switch

De industriële Ethernet switches van de OpenRail-productlijn zorgen voor een optimale flexibiliteit. Met behulp van de web-configurator kunt u de ideale switch samenstellen voor uw specifieke toepassing. Functies zoals het aantal poorten, managementfunctionaliteit of branche-specifieke certificeringen kunnen gemakkelijk worden geselecteerd uit keuzelijsten. Zodra de bestelling is ontvangen, zullen de aangepaste switches onmiddellijk worden vervaardigd.

Belden RSP - aanbod Hirschmann Network Solutions

RSP - Ononderbroken datacommunicatie

De RSP switch ondersteunt de nieuwe IEC-norm Redundantie Protocol. De nieuwe technieken - PRP (Parallel Redundancy Protocol) en HSR (High-availability Seamless Redundancy) - zijn gebaseerd op de internationale norm IEC62439 en garanderen toekomstvaste veiligheid en interoperabiliteit. Precieze tijdsynchronisatie in overeenstemming met IEEE 1588v2, synchroniseert sensoren, aandrijvingen en meetapparatuur.

Belden RSR - aanbod Hirschmann Network Solutions

RSR - Rugged rail switch

De RSR-productlijn is ontworpen voor toepassingen met extreem hoge eisen met betrekking tot schokken, trillingen en elektromagnetische compatibiliteit (EMC). Daar waar een standaard DIN-rail switch niet voldoet vanwege trillingen of hoge temperatuurverschillen, is de rugged RSR-rail switch een perfecte aanvulling. De RSR-switch heeft een compacte behuizing en kan zowel op DIN-rail als direct op een muur worden gemonteerd.

Belden MSP - aanbod Hirschmann Network Solutions

MSP - Layer 3 switch met geavanceerde beveiligingsfuncties

Deze modulaire rail-switch kan dankzij unieke beveiligingsfuncties bestempeld worden als het meest krachtige industriële Ethernetsysteem voor DIN-rails. De MSP switch maakt communicatie tussen fysiek gescheiden netwerken mogelijk. De switch kan geplaatst worden in zware omstandigheden. Directe routing naar andere productievloeren wordt vergemakkelijkt, zonder toepassing van een backbone router. Dankzij het modulaire ontwerp kan de MSP op maat worden toegepast en daarmee kosteneffectieve oplossingen creëren. Zo kunt u flexibel inspelen op toekomstige eisen zonder de gehele switch te moeten vervangen. 

Belden Mach100 - aanbod Hirschmann Network Solutions

Mach100 - Geavanceerde 19" workgroup switches

Een kosteneffectief alternatief voor Layer 2/Layer 3 toepassingen, zoals videobewaking of IP-telefonie. De uitgebreide switching en routing functionaliteit verbindt netwerken met elkaar. Technologieën zoals PoE+ en PTPv2 faciliteren een breed scala aan applicaties. Het robuust opgezette ontwerp, gecombineerd met diverse redundantie-methoden, zorgt voor een hoge beschikbaarheid van het netwerk.

Belden Mach1000 - aanbod Hirschmann Network Solutions

Mach1000 - Ruggedized control cabinet switches

Hoe ruwer de bedrijfsomgeving, des te groter is de behoefte naar robuuste netwerkcomponenten. Met de Mach1000 wordt een zeer flexibele en robuuste Fast/Gigabit Ethernet switch geboden. De switch is speciaal ontworpen voor gebruik onder zeer extreme omstandigheden, zoals hoge temperaturen, schokken, trillingen of EMC.

Belden Mach4000 - aanbod Hirschmann Network Solutions

Mach4000 - Modulaire backbone switch/router

De Mach4000 biedt een toekomstvaste oplossing met zeer grote bandbreedte en veelzijdige routingfuncties. De backbone switch ondersteunt datasnelheden tot 10 Gbit/s, alsmede dynamische Layer 2 en Layer 3 routing. De switch kan worden uitgerust met verschillende media modules voor maximale flexibiliteit. Tal van redundantie-methoden zoals HIPER Ring, MRP en Link Aggregation zorgen voor een snelle herconfiguratie in geval van verbindingsproblemen. 

Belden WLAN - aanbod Hirschmann Network Solutions

BAT - Industriële Wireless LAN oplossingen

Voor een snelle en betrouwbare draadloze verbinding in ruwe industriële omgevingen. De BAT-apparatuur is geschikt voor gebruik binnen en buiten, en kan worden blootgesteld aan vocht, kou of extreme hitte. Tevens geschikt voor installatie die een zeer strenge EMC en ruisimmuniteit eisen.

Belden Eagle - aanbod Hirschmann Network Solutions

Eagle - Industriële firewalls

Zeer efficiënt industrieel beveiligingssysteem. De Eagle-lijn biedt een volledige oplossing van transparante L2 firewall tot VPN-router (Virtual Private Network). Dankzij de configuratieopties kan het product ingezet worden in diverse scenario's, wat de noodzaak tot het aanschaffen van meerdere routers elimineert.

Belden Octopus - aanbod Hirschmann Network Solutions

Octopus - Water, vuur en schokbestendig

Speciaal voor flexibele toepassing in automatiseringsnetwerken zijn de switches van de Octopus-familie uitgerust met de hoogste industriële beschermingsgradatie (IP67, IP65 of IP54) met betrekking tot mechanische belasting, vocht, vuil, stof, schokken en trillingen. De switches zijn tevens bestand tegen warmte en kou, en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van brandpreventie. Het robuuste ontwerp van de Octopus-switch is ideaal voor directe installatie op machines, zonder de noodzaak van (verdeel)kasten.

Belden Iolan - aanbod Hirschmann Network Solutions

IOLAN - Protocol convertors

De IOLAN protocol converters bieden de ideale oplossing bij een verscheidenheid aan toepassingen binnen de fabriek- en procesautomatisering, gebouwautomatisering of automatisering voor energietoepassingen. Er wordt eenvoudig een betrouwbare verbinding gelegd, ondanks verschil in bandbreedtes, beveiligingsfuncties, beschermingsnormen en temperaturen.

Belden FMN - aanbod Hirschmann Network Solutions

Wide Area Networking (ADSL-UMTS)

UMTS/HSPA modem en ADSL2+ modems in IP20 DIN-RAIL behuizing voor stationaire en mobiele applicaties onder extreme temperaturen.

Belden Embedded - aanbod Hirschmann Network Solutions

Embedded Ethernet modules - Effectieve integratie van Ethernet in machines

Met deze integreerbare Ethernet-switches kunnen apparaten en machines in de automatiseringssector snel en betrouwbaar uitgerust worden met de Gigabit switch technologie. Het draagt bij aan het verkleinen van ontwikkelingsrisico's en het zal het productieproces versnellen.

Belden Beheer - aanbod Hirschmann Network Solutions

Diverse systeem accessoires

Hirschmann a Belden Brand presenteert een uitgebreid assortiment van accessoires. De accessoires zijn perfect afgestemd op het productlijnen en bieden praktische oplossingen voor elke toepassing.

Belden Hivision - aanbod Hirschmann Network Solutions

HiVision Softwarepakket

Beheer en visualiseer uw industriële netwerk met het HiVision Softwarepakket. Van de user interface, tot netwerkconfiguratie en netwerkmonitoring. Dit intelligente programma biedt door middel van een gebruikersvriendelijke Graphical User Interface gedetailleerd inzicht in uw netwerk.