Partners voor kwaliteit


Dekra  - ISO

Door uw wensen en de technologische kennis van Hirschmann Providers Solutions te combineren, wordt er gewerkt aan een maatoplossing. Geen project is hetzelfde. Omdat u wel altijd mag rekenen op maximale kwaliteit van de geleverde dienst of oplossing, werkt Hirschmann Multimedia met richtlijnen en processen die worden ondersteund door de bedrijfscertificeringen ISO 9001:2008 en VCA van Dekra
 

Belden

Hirschmann Networks Solutions heeft een jarenlange samenwerking met Belden. Voor projecten waar componenten ingezet worden voor een IP-netwerk dat onder robuuste omgevingsfactoren zijn stabiliteit moet behouden, kunnen producten van Belden verkozen worden. Van omroep studio's tot industriële bedrijven, voorziet Belden in zeer gespecialiseerde oplossingen. Een toonaangevend bedrijf waar een veelheid van sectoren bedient worden en de focus gelegd wordt op kwaliteit en toepasbaarheid.


Lancom

Het ICT bedrijf Lancom ontzorgt het Midden en Klein Bedrijf (MKB) en non-profit organisaties op het gebied van ICT vraagstukken. De kern de dienstverlening bestaat uit Private Cloud Oplossing. Lancom heeft veel ervaring in het ontwerpen, implementeren en beheren van ICT Infrastructuren, waarbij schaalbaarheid, flexibiliteit en beschikbaarheid centraal staan.

 

Ruckus Wireless

WiFi biedt een aantrekkelijke oplossing voor operators die op zoek zijn naar een efficiënte manier om capaciteit en bereik van hun netwerk uit te breiden. De carrier-grade WiFi apparatuur van Ruckus Wireless is bij uitstek geschikt om kwalitatief goede WiFi connectiviteit te leveren en biedt grootschalige managementtools om het netwerk centraal te beheren en monitoren.

Alcadis ISP Solutions is Carrier Partner van Ruckus Wireless in de Benelux. Als WiFi expert heeft Alcadis alle kennis en expertise in huis om services providers te adviseren over de juiste WiFi oplossingen voor verschillende locaties. Met professional services als netwerkontwerp, het doen van site survey en centraal beheer en monitoring biedt het ondersteuning bij uitrol en garandeert het service providers van een optimaal functionerend Carrier Wi-Fi netwerk.